برنامه ریزی در روش اجرایی انبارداری

مراحل پیاده سازی روش اجرایی انبارداری

در دنیای پر سرعت مدیریت زنجیره تامین، یک سیستم مدیریت انبار قابل اعتماد ضروری است. پیاده سازی یک روش اجرایی انبارداری می تواند در ابتدا شما را با چالش هایی روبرو کند اما به مرور با برطرف شدن چالش های اولیه شما مدیریت بهتری روی این موضوع خواهید داشت. برای اطمینان از عملکرد روش اجرایی خود نیاز به برنامه ریزی و طراحی دقیق دارید.

روش اجرایی انبارداری چیست؟

روش اجرایی انبارداری چیست؟

پیاده سازی روش اجرایی انبار پس از تکمیل چک لیست انبار انجام می شود. شما می بایست از یک طرح برای روش اجرایی انبار استفاده کنید. این طرح باید شامل یک جدول زمانی برای هر مرحله از فرآیند و فهرستی از منابع مورد نیاز برای اجرا باشد. همچنین طرح باید شامل بودجه و برنامه ای برای ارزیابی موفقیت اجرا باشد.

مرحله 1: برنامه ریزی

اولین مرحله در روش اجراییبرنامه ریزی است. این مرحله شامل ایجاد یک جدول زمانی برای کل فرآیند و شناسایی منابع مورد نیاز برای اجرا است.

برنامه ریزی در روش اجرایی انبارداری
برنامه ریزی در روش اجرایی انبارداری

مرحله 2: تیم پیاده سازی خود را ایجاد کنید

یکروش اجرایی انبارداری موفق با یک تیم با استعداد شروع می شود. شما به مهارت های مختلف و بیش از یک نفر نیاز دارید، زیرا کل فرآیند برای هر فردی بسیار دشوار است. در تیم خود می بایست افراد زیر را بگنجانید:

مدیر پروژه

مدیر انبار

مدیر پایگاه داده

مهندس کارمند

کارشناس انبارداری

تیم پخش زنده

مرحله 3: تغییر برنامه های روش اجرایی انبارداری و استفاده از شیوه های جدید

پس از جمع آوری تیم، زمان آن رسیده که برنامه ای برای پیاده سازی روش اجرایی جدید خود ایجاد کنید و تغییرات و چالش ها را در طول هر تغییر بررسی کنید.

مرحله 4: طراحی روش اجرایی انبارداری

گام بعدی طراحی روش اجرایی انبارداری است. این مرحله شامل تعیین اندازه و چیدمان انبار، نوع موجودی انبار و انواع عملیاتی است که انجام خواهد شد. علاوه بر این طراحی باید دستگاه های مورد استفاده را نیز در بر گیرد. دستگاه هایی مانند برچسب های RFID و اسکنر بارکد لحاظ شود. روش اجرایی باید متناسب با مقیاس‌ شرکت طراحی شود تا با شرکت رشد کند و نیازهای بعدی را برآورده کند.

طراحی روش اجرایی انبارداری
طراحی روش اجرایی انبارداری

مرحله 5: انبار را آماده کنید

هنگامی که روش اجرایی انبارداری طراحی شد، مرحله بعدی آماده سازی انبار برای پیاده سازی آن است. این کار شامل اطمینان از تمیز و منظم بودن انبار و وجود فضای کافی است. علاوه بر این، برچسب زدن تمام محصولات و مشخص کردن مکان آنها در انبار ضروری است. زیرا این کار به اطمینان از دقت و کارایی کمک می کند.


منبع:

https://claruswms.co.uk/wms-implementation-guide/


0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *